Sport

A HUNGARIAN OPEN GRAND PRIX nemzetközi karate versenyt idén Szigetszentmiklóson rendezték november 11-én. A megmérettetésen a 10 évesektől az U21-es korosztályokig szerepeltek a karatékák.A versenyre 10 országból 100 sportegyesület 831 nevezést adott le, a Barcsi VSE. 3 versenyzővel nevezett.

Nagyatádon gálamérkőzésen vett részt Nikolics Nemanja, a 43-szoros válogatott támadó testvérével, Nikolics Vukannal szerepelt ismét egy csapatban, a Barcs elleni találkozón ketten összesen hét gólt szereztek a 9–2-re végződött összecsapáson – írja Nemzeti Sport.

Augusztus 12-én hazai pályán kezdi az új osztályában a küzdelmeket az FC Barcs férfi felnőtt labdarúgó csapata. A feljutást követően olyan alakulatokkal mérkőznek majd a darazsak, mint a szomszédvár Nagyatád, avagy Marcali csapata.

Szokol Levente (87 kg) az ötödik helyen zárt a Santiago de Compostelában zajló U20-as birkózó Európa-bajnokság második, kötöttfogású versenynapján – számolt be a darányi sportoló sikeréről a Kozma István Birkózó Akadémia.

35 éves korában egy sajtóbeszélgetésen családja jelenlétében jelentette be visszavonulását Nikolics Nemanja a hétvégén. Pályafutását szülővárosában, Zentán kezdte, ahol kilenc évet töltött el, majd 19 esztendős korában Magyarországra igazolt, az akkor az NB II-ben szereplő Barcs együttesébe, ahol testvérével, Vukan Nikoliccsal együtt futballozott.

Az FC Barcs férfi csapata még küzd a bajnokság utolsó fordulójában, hazai pályán fogadják 17 órától az utolsó ellenfelet és reménykednek a feljutásban. A női csapatnál azonban – hosszas várakozás után – a férfi mérkőzés szünetében hazai pályán köszönthetik a barcsiak a bajnok csapatot.

Telkiben rendezték Istvándi és Lakócsa csapatának részvételével a Felzárkózó települések országos labdarúgó bajnokságának harmadik selejtezőjét, ahonnan két korosztályban (U12, U15) újabb négy-négy együttes kvalifikálta magát az országos nagydöntőbe.

Három pontot szerzett az FC Barcs férfi labdarúgó csapata a megyei másodosztály bajnokságának 28. fordulójában. A Somogyjád ellen hazai pályán már az első félidőben megmutatkozott a barcsi fölény, a darazsak 1-0-s vezetésnél fordulhattak a második játékrészre Talpas Mihály góljának köszönhetően.

Péntek 17 órára halasztották az FC Barcs női labdarúgócsapatának utolsó hazai mérkőzését, miután a Nagyatád nem tudott kiállni a hétvégén az utolsó előtti fordulóban a női megyei bajnokságban. Pénteken 17 órától eldől, hogy bajokká avathatjuk-e a barcsi hölgyeket az utolsó hazai találkozón.

Nem bírt idegenben a Balatonberény csapatával az FC Barcs, gól nélküli találkozón egy pontot tudott szerezni Laklia Tamás együttese a megyei másodosztály 27. fordulójában.

Országos bajnokságra indult a BVSE Karate Szakosztályának 19 versenyzője a hétvégén. Öt tatamin 25 klub 550 versenyzője küzdött a Fudokan Országos Bajnokságon Ercsiben. A barcsi versenyzők rengeteg érmet és bajnoki címet hódítottak el, összesítettben 2. helyen végeztek az éremtáblán. 14 arany, 7 ezüst és 8 bronzérem a 19 versenyző mérlege.

A svájci Marc Hirschi diadalmaskodott a Tour de Hongrie országúti kerékpáros körverseny pécsi szakaszán pénteken, ezzel átvette a vezetést összetettben. A harmadik etap volt az első hegyi befutós a magyar körverseny idei kiírásában: Kaposvár és Pécs között a 180 kilométeres táv alatt 2511 méternyi szintkülönbség várt a mezőnyre. 

A Nyílt Shito Országos Bajnokságra 17 versenyzőt nevezett a hétvégére a BVSE Karate Szakosztálya. A budapesti megmérettetést 4 évesektől a felnőtt korosztályig, C, B és A kategóriájú versenyzőknek és a kezdők részére shiko dachi és szivacs kumite versenyszámokban hirdették meg.

A hétvégén Ceglédre utaztak a Barcsi Judo Egyesület versenyzői, két páros kvalifikálta magát a klub színeiben a kata országos bajnokságokra, amiből kettőt is rendeztek az Ungvári Miklós Judo Központban.

Meggyőző fölénnyel vezeti a megyei női bajnokságban a tabellát az FC Barcs. A női labdarúgócsapat a hétvégén gólzáporral kezdte a tavaszi idényt hazai pályán a Kaposfüredi Párducok ellen.

Elfogyott az ellenfél, így lefújta a játékvezető a hétvégi FC Barcs-Balatonszabadi találkozót. A hazai pályán játszó Barcs két sikertelen forduló után készült a balatoniak elleni összecsapásra, ahová az ellenfél 12 fős kerettel érkezett.

Magabiztos vezetéssel indítja a tavaszi idényt a barcsi női futballcsapat, akik vasárnap hazai pályán kezdik meg a menetelést.

Idegenben folytatta a megyei másodosztályban a második helyen álló FC Barcs a bajnokságot a Kéthely elleni vereség után. Ezúttal a tabella 11. helyén álló Kiskorpád fogadta a darazsakat, ám nem sikerült idegenben az áhított három pontmegszerzése. 

Magabiztosan vezeti a tabellát a Somogy-Baranya kézilabda bajnokságban a Barcs-PVSE együttese. Legközelebb jövő héten lép pályára a csapat a 15. fordulóban Bácsbokodon, ahol a Bácska SZSE – vel csapnak össze férfi kézilabdázóink.

Rosszul kezdte az áprilist az FC Barcs, a csapat hazai pályán szenvedett vereséget a Kéthely csapatától a megyei másodosztály hétvégi fordulójában. 

Oldalak

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!