Nikolics Nemanja újra együtt lőtte a gólokat a testvérével

Nagyatádon gálamérkőzésen vett részt Nikolics Nemanja, a 43-szoros válogatott támadó testvérével, Nikolics Vukannal szerepelt ismét egy csapatban, a Barcs elleni találkozón ketten összesen hét gólt szereztek a 9–2-re végződött összecsapáson – írja Nemzeti Sport.

Különleges meccsre készülődtek Nagyatádon vasárnap kora délután. Szombaton a Somogy-vármegyei I. osztályban szereplő Nagyatád a Csurgói TK legyőzésével hangolt a vasárnapi FC Barcs elleni összecsapásra, amelyre rengetegen látogattak ki a Mudin Imre Sportközpontba, s a nagy érdeklődés nem volt véletlen, ugyanis a 43-szoros magyar válogatott futballista, Nikolics Nemanja lépett pályára a helyi csapatban.

A válogatott focista testvére, Nikolics Vukan 2009 óta egy év megszakítással a Nagyatádi FC-t erősíti, s egy gálamérkőzés keretein belül még egyszer utoljára együtt szerettek volna pályára lépni. Nikolics Nemanja és Nikolics Vukan első magyarországi csapata még 2006 nyarán az FC Barcs volt, s egy évet együtt játszottak a csapatban. Idővel különváltak útjaik, amíg az idősebb testvér, a 37 esztendős Vukan a Kaposvölgye, ESMTK és Szentlőrinc érintésével valóságos helyi legendává vált Nagyatádon, addig Nemanja 43-szor lépett pályára a nemzeti csapatban, ezalatt nyolc gólt szerzett, a NB I-ben háromszor, míg a lengyel élvonalban és az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban egyszer-egyszer lett gólkirály.

Forrás: nemzetisport.hu
Fotó: Földi Imre

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

"Boldog vagyok, de egyedül nem BOLDOGulok"- szakszolgálati hét a barcsi tagintézményben

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!