Kimagasló barcsi eredmény a HUNGARIAN OPEN GRAND PRIX-n

A HUNGARIAN OPEN GRAND PRIX nemzetközi karate versenyt idén Szigetszentmiklóson rendezték november 11-én. A megmérettetésen a 10 évesektől az U21-es korosztályokig szerepeltek a karatékák.A versenyre 10 országból 100 sportegyesület 831 nevezést adott le, a Barcsi VSE. 3 versenyzővel nevezett.

Keszthelyi-Hajba Bolda U14 korcsoport, kumite -42 kg-ban indult. Az első körében a szlovák Galbovával küzdött, végeredmény 0:0 lett, bírói döntéssel Bolda jutott a következő körbe. Ott a román A. Ujpalotaival került össze, akivel szemben 2:0-ra vezetett, de az utolsó másodpercekben bekaptunk egy fejrugást, ami 3 pontot ér, így sajnos kikaptunk. Ellenfele nem jutott a döntőbe, így Boldának véget ért a verseny.

Tóth Liliána U14 kumite +52 kg-ban indult. Első körben magabiztosan 6:0-ra legyőzte a szlovák Posnisinovát. A második körben a szintén szlovák Zelmanovával került szembe, a küzdelem 0:0-val zárult, és a bírói döntés most nem nekünk kedvezett. Ellenfele nem jutott a döntőbe, így Liliánának is véget ért a verseny.

Otártics Enikő kadet kumite +61 kg-ban indult. A 14 fős mezőnyben 4 győzelem kellett az aranyéremhez. Első körben az ukrán V. Hanterenkóval került szembe, akit 4:0-ra magabiztosan legyőzött. Második körben a magyar Ádám Vivien volt az ellenfél, őt 2:1-re múlta felül. 4 között a bosnyák A. Softic következett, akit fölényesen 8:2-re legyőzött és került a döntőbe. Ott a szlovák válogatott V. Kulikovával egy nagyon taktikus mérkőzésen 1:0-ra győzött, így Enikő nyakába került a Magyar Nagydíj aranyérme.

Felkészítő: Erdős Martin, Erdős Zoltán

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

"Boldog vagyok, de egyedül nem BOLDOGulok"- szakszolgálati hét a barcsi tagintézményben

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!