Savanyú káposztával a vitamin tabletákkal szemben

A savanyított káposzta az egyik legjobb, legfontosabb, legszükségesebb vitaminforrás ebben az időszakban, a befőzött paradicsom mellett.

Kemikáliák helyett a természetes vitaminforrásokat kell előtérbe helyezni, hangzott el vasárnap a Kopogtatóban. Rádiónk vendége dr. Pintér Veronika beszélt arról, hogy az egészséges embereknek nincs szükségük különböző plusz vitaminforrásra, vagy vitamin készítményekre. Ebben az időszakban a savanyított káposzta és a paradicsom befőtt a csodaszer, máskor pedig az idény zöldségek, és azok melyek a környezetünkben teremnek. Erre azért van szükség, mert olyan sajátos enzimrendszerrel rendelkezünk, mely az itteni élelmiszerek feldolgozásáért felelős. Az térségre jellemző ételek és alapanyagok a legegészségesebbek a helyben élők számára. Így nem kell távoli csodagyümölcsökben bízni, inkább, ha mindenképp szeretne valaki plusz vitaminhoz jutni, akkor javasolt a 3000 egység D-vitamin, betegnek 6000, és a C-vitamin esetében is az 1000 mg csak a betegséggel élőknek ajánlott. Az adás ismétlése kedden 18 órakor, itt a Dráva Hullámon.
Fotó:pinterest

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gróf Széchényi Ferenc leszármazottja a HÍD Televízióban

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!