A jövő egészségügyi megoldásairól tartanak konferenciát Pécsen

A jövő egészségügyi megoldásaival foglalkozik az I. Nemzetközi Egészségügyi Mérnök Innovációs Konferencia, amelyet október 24. és 26. között tartanak a baranyai megyeszékhelyen - tájékoztatta a Pécsi Tudományegyetem (PTE) szerkesztőségünket. 

Közleményükben azt írták: a tudományterület nemzetközileg elismert szaktekintélyeinek előadásaival, valamint workshopokkal várja az érdeklődőket az I. Nemzetközi Egészségügyi Mérnök Innovációs Konferencia (International Conference of Biomedical Engineering And Innovation - iCBEI), melynek a PTE Szentágothai János Kutatóközpontja ad otthont. 
A háromnapos, angol nyelven zajló konferencia kilenc előadás és négy workshop keretében elkalauzol az orvosi robotika, a neurorehabilitáció, a bionyomtatás, a biotechnológia világába, továbbá betekintést enged a szimulációs oktatás, az orvosi anyagtechnológia, a műtéti tervezés, az operatív orvostudomány, ember-gép interfész világába. A konferencián az egészségügyi mesterséges intelligencia és a Big Data témaköreit is érintik.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!