Családbarát Munkahely címet kapott a Dél-dunántúli Vízügyi Igazgatóság

A mai felgyorsult világban sokszor nem könnyű megteremteni a munka és a magánélet egyensúlyát, azonban egyre több foglalkoztató ismeri fel ennek a dolgozókra gyakorolt jótékony hatását és vezet be családbarát szemléletet. A Dél-dunántúli Vízügyi Igazgatóság ez irányú törekvéseinek fontos elismeréseként a Családbarát Magyarország Központ Családbarát Munkahely címet vehetett át.

A családbarát szemlélet pozitív társadalmi üzenetet hordozó érték, emellett a dolgozói kiegyensúlyozottság növeli a munkavégzés hatékonyságát, erősíti a munkáltató iránti bizalmat. írta Klein Judit oktatási, képzési ügyintéző a hozzánk eljuttatott tájékoztatóban.

A családbarát munkahelyi környezet megteremtésének sok olyan apróbb összetevője van, amelyek nem is annyira pénzt, mint inkább megfelelő hozzáállást igényelnek. Az Igazgatóság családokat támogató intézkedései többek között a rugalmas munkaidőben, igény esetén akár részmunkaidőben való foglalkoztatás, különféle szabadidős tevékenységekhez való hozzáférés, közösségépítő programok, szociális alapú családtámogatási lehetőségek, gyermektáboroztatás biztosítása is szerepel. A Dél-dunántúli Vízügyi Igazgatóság célul tűzte ki, hogy olyan munkahely legyen, ahol megfelelő légkör fogadja a kollégákat. A családbarát szemléleten túl más területen is támogatja a kollégáit, például képzési, fejlődési lehetőséget biztosít számukra.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!