Megkezdődött az adventi díszítések sora

Már nem csak az üzletekben szembesülünk karácsony közeledtével, korai díszítésekkel is találkozunk. Egy baranyai faluban az öröm szerzés jegyében már fényárban úszik egy családiház.

 Gyönyörű fényekbe öltöztette otthonát a hosszúhetényi Füsz Tibor, aki egy kis meghittséget szeretett volna csempészni a környékbeliek mindennapjaiba ezekben a nehéz időkben, írta a Pécsaktuál. Arra gondoltunk, hogy ezekben a nehéz időkben, előrébb hozzuk a karácsonyi hangulatot, és így próbálunk a gyermekek és akár a felnőttek lelkébe egy kis örömöt, hangulatot varázsolni – írta Facebook posztjában a férfi. A mostani korai díszítés a jelen helyzetből is adódott, mivel nagyon sok megfáradt és szomorú emberrel is találkozunk nap mint nap. Nyilván a COVID-járvány mindannyiunkat megvisel, a díszítés lényege pedig az, hogy egy kis öröm és karácsonyi hangulat melengesse a gyermekeink és a felnőttek lelkét is – említette a portálnak a családfő.
Eddig körülbelül 40 égősort használtak a díszítéshez, de további fények is kerülnek a karácsonyi pompában világító portára.

Fotók: Facebook/Füsz Tibor

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!