Baranyai csapatok is főztek a döntőben

Két baranyai csapat is részt vett az immár harmadik alkalommal meghirdetett Magyarország étele élőmunkás melegkonyhai szakácsverseny döntőjében, melynek témája idén a nemzeti összetartozás volt – olvasható a bama.hu-n.

A versenyen részt vevőknek maximum öt elemből álló innovatív, de populáris ételt kellett elkészíteniük, ahol elvárás volt, hogy az étel a legtöbb átlagos felszereltségű konyhán, akár nagy adagszámban is elkészíthető legyen és értékesítési szempontból is megfeleljen a magyar igényeknek. A verseny során kötelező volt használni piros, fehér és zöld színű alapanyagot: a piros színt a piros paprika (friss vagy fűszerpaprika), a fehér színt a túró, a zöld színt pedig bármilyen zöld színű zöldség vagy fűszernövény jelképezhette. A Blöff Bistro Étterem csapata (Bencs Dávid, Kosztolányi Zoltán, Miseta Zoltán) egy különleges vadast készített Baranya aranya fantázianévvel, a KTCHN Gasztrostúdió csapata (Lánczos Sándor, Sarus Zoltán) pedig szarvasgombás harcsafilével igyekezett kitűnni a többi halas fogás közül. Az ő ételük a Farkasok kedvence nevet kapta. A versenyre két hét felkészülési időt kaptak, ez idő alatt sokat dolgoztak azon, hogy tökéletesítsék az ételüket.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!