Folyamatos a fejlesztés a Seres Kft-nél

 A közelmúltban adták át azt az energetikai fejlesztést, a Seres Kftnél, melynek tervéről egy évvel ezelőtt, az új festő csarnok avatóján beszéltünk először, ma pedig már egy újabb pályázat beadása a téma, ez eszközparkbővítést szolgál.
 

Mint korábban mi is beszámoltunk róla, véget ért az elmúlt év végén indult 81 milliós energetikai fejlesztés a barcsi székhelyű gépipari vállalkozásnál. Ennek során a Seres Kft kezdeti épületének, épületegyüttesének külsőszigetelése, tetőhéjazatcseréjére, nyílászárócseréjére valósult meg, valamint az épületben hűtés-fűtés valamint a solár rendszer is megújult. Az egyik legfontosabb eleme a pályázatnak az az 50 KW-os napelemes rendszer, mely az északi csarnok tetejére került. Takács Renáta, a cég, értékesítésivezetője, a múlt héten arról számolt be szerkesztőségünknek, hogy további fejlesztések indultak. 15KW-os napelemes rendszer kiépítése valósult meg a pécsi telephelyükön, illetve sikeres lett egy 15KW-os napelemesrendszer fejlesztési pályázatuk, mely a Nagyhíd utcai telephelyen, Barcson, tesz lehetővé újabb energetikai beruházást. 
Azt is megtudtuk, hogy a Seres Kft minden projectje során igyekszik igénybe venni helyi vállalkozók segítségét illetve munkáját, ezúttal is, ugyanúgy, ahogy a nagy csarnok kivitelezésénél, a Var-Att Kft szakemberei végezték a fő építőipari munkálatokat, illetve alvállalkozóként működtek közre további helyi vállalkozások, az épület gépészeti kivitelezést pedig a szigetvári Sziget-Therm Kft végezte.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!