Faültetés a Fenyősi Kertészet kezdeményezésére

A Fenyősi Kertészet kezdeményezésére, a nemzeti park támogatásával, faültetésre nyílik lehetőség októberben. Magánszemélyek jelentkezését várják, hogy Barcson is tegyenek önkéntesek a klímaváltozás ellen.
 

Október 10. és 20. között zajlik a hazai önkéntes faültetési akció, melyhez a Fenyősi Kertészet is csatlakozni kívánt, ezért megkereste a Duna Dráva Nemzeti Parkot, ahol rögtön partnerre is talált. A vállalkozó, Fenyősi Andrea szerkesztőségünknek elmondta, megkezdődött a helyi szervezés, a vállalkozók egyesülete, több cég és vendéglátós is jelezte már magánszemélyek mellett, hogy szeretnének részt venni az önkéntes faültetésben. A nemzeti park területet és facsemetéket is felajánlott, így október 19-én, Drávaszentesen a bemutatóközpontba várják mindazokat, akik szeretnének tenni az egészséges Föld érdekében.
 A klímaváltozás elleni harc szellemében világszerte egyre több helyen indulnak faültetési akciók. Etiópiában egyetlen nap alatt rekordot döntöttek, nálunk civil kezdeményezésre ősszre tervezték az országos ültetést. Etiópiában egyetlen nap alatt több mint 200 millió fát ültettek. Magyarországon 10 napos az akció, melynek eredményét kíváncsian várjuk.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!