Foci, 24 órás sakk és Tenkes győzelem

Sport

Ikszelt a Patalommal az FC Barcs. A megyei másodosztály déli csoportjában a hetedik a tabellán Horváth Zoltán alakulata. A mérkőzésen két piros lapot is bezsebelt a barcsi alakulat.

Az 1:1-es idegenbeli végeredményért két piros lapot is beáldozott a Barcs. Az 59. percben Vaczkó Benjámin, majd öt perccel később Baán Dávid távozott kiállítás miatt a pályáról. A klub a következő fordulóban a hatodik helyen tanyázó Böhönyét fogadja hazai pályán szombaton.

Cselgáncsban a 13. alkalommal megrendezett Tenkes Kupán vett részt barcsi sportoló. A nemzetközi judo versenyen Siklóson hat nemzet mérte össze tudását. A BVSE. Judo szakosztály, valamint a Kaposvári Sportiskola közös versenyzője, Radics Tamás első helyen végzett.

Sakk szakosztályunkból Raczkó Gergő és Szijártó Attila vettek részt Nagyatádon, a 24 órás Bagoly Kupán. A 120 darab, egyenként 2x5 pereces partikat igen erős mezőnyben játszották. A 24 órás játék végén Szijártó Attila 5.-6. helyen holtversenyben állt Horváth Antallal, az aktuális megyebajnokkal szemben. Raczkó Gergő első megmérettetésén jól helytállt, és a 10. helyen végzett.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!