Eredményesen szerepeltek a barcsi focisták az őszi futballszezonban

Eredményesen szerepeltek a barcsi focisták az őszi futballszezonban. Az ifi játékosai az idei esztendőben bőven adtak okot az örömre a helyi szurkolóknak, és a szezon záró mérkőzésén is mindent megtettek a győzelemért.

„Úgy néz ki, hogy eredményes szezonon vagyunk túl. Érdekesen indult a bajnokságról, az elején, az első 5-6 mérkőzésen már lejátszottuk riválisainkkal a mérkőzéseinket. A bajnokság második fele egy kicsit könnyebb ellenfeleket hozott. A nehezebb meccseken mutatta meg igazából a csapat azt, hogy miért vagyunk most az élen”, mondta el a hétfői Barcsi Krónikában Horváth Zoltán, utánpótlás edző. A szezon utolsó mérkőzésén az ifisták 6:1 arányban mértek vereséget az ellenfélre, így ha hátra nem is dőlhetnek, az már biztos, hogy az első helyen fordulnak, így jó eséllyel várják a tavaszi játékidényt a fiúk.

Az FC Barcs felnőtt gárdája szintén eredményes szezont zárhatott. A megye 2-es futballcsapat a tavalyi évhez képest nagyságrendekkel jobban teljesített az idén. A helyi felnőtt csapat nem szenvedett vereséget hazai pályán. Az FC Barcs elnöke úgy nyilatkozott a HÍD Tv-nek, hogy „Van egy kis örömre okunk, mert a tavalyi sikertelen év után, most ott vagyunk a dobogón végig, és remélem, hogy a legvégén meg a tetején leszünk.”

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!