Zene és tánc a jégen: évzáró gálán remekeltek a szinkronkorisok 

Ismét zenével és tánccal telt meg a Kaposvári Jégcsarnok: a kaposvári szinkronkorcsolyások tartották meg évzáró gálájukat. A csapatkűrök mellett a legjobbak egyéni bemutatót is tartottak az érdeklődőknek. 

– Egy igazán mozgalmas, eseményekben gazdag évet zártunk ezzel az eseménnyel – kezdte évértékelőjét Somodori Bernadett, a szinkronkorcsolya csapat segédedzője, segítője. – Több olyan dolog is történt az esztendőben, mellyel egy új, talán még izgalmasabb irányt vehet ez a sport a somogyi megyeszékhelyen. Hat év örömkorcsolyázás után a Kapos Dynamic Sportegyesület szakosztályaként folytatjuk a munkánkat. Így vált lehetségessé, hogy sportversenyeken is elinduljunk, és megmutassuk, mit tudunk.

A csapat nem is kis célt tűzött ki maga elé, februárban tizenkét fővel indul a magyar bajnokságon. A lányok edzője a kezdetek óta Siáginé Varga Vera, kétszeres felnőtt magyar bajnok műkorcsolyázó, a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség volt szakágvezetője. Így nem lesz ismeretlen terep a versenysport világa sem – olvasható a sonline.hu oldalon.

Fotó: sonline.hu

 

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!