Veteránok is labdába rúgtak, elkezdődött a megyei bajnokság

Siófokon kezdődött a megyei veterán labdarúgó bajnokság. Az első mérkőzés előtt köszöntötték az előző bajnokság végén, az országos döntőben rosszullét miatt kórházba került Szabó Sándort. Örömmel fogadták a csapatok a siófoki játékos visszatérését.

Őze Tibor, az Országos Veterán Labdarúgó Egyesület elnöke is köszöntötte a csapatokat és külön Szabó Sándort is. A csapatok külön gratuláltak Helyes Klára és Helyes László területi képviselőknek, akik a Bozsik Tanévnyitó Fesztivál kertében vehettek át elismerést a Magyar Labdarúgó Szöveteség vezetőitől a veterán bajnokság szervezéséért.

Az első mérkőzésen a hazaiak Kaposvárral játszottak, 3-1-es vereséget szenvedtek. A második mérkőzésen a Barcs csapata is legyőzte a siófokiakat. A Kaposvár a Dráva-partiakat legyőzte 2-0-ra, ezzel az első forduló győztese lett. Második a Barcs, harmadik a Siófok csapata lett. A veterán bajnokságban még nem fordult elő, hogy a Siófok csapata nem szerezett pontot egy fordulón belül. Különdíjat kapott Véber László gólkirály 3 góljáét, Horváth József Siófok kapusa és Erdei István Barcs csatára, a legjobb játékos.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!