Vegyünk részt a nagytakarításban

Mondj NEMet a szemétre a somogyi erdőben címmel szervez szemétszedő túrákat a SEFAG Zrt. 2024.március 27., 2024.április 6., és 2024.április 22-i dátumokkal.

A felelős erdőjáró közösség tagjai sokat tesznek erdeink megóvásáért, olvasható a társaság körlevelében. Idén is szemétszedő túrára hívnak tehát mindenkit, akinek, ideje és ereje engedi, és aki szeretne csatlakozni hozzájuk. Ezen a túrán a gondatlan és felelőtlen látogatók által eldobált szemetet szedik össze, utánuk takarítanak. Ha útközben esetleg nagyobb szeméthalmot találnak a csoportok, akkor arról értesítik a központot és azt a kollégák gyűjtik be. Lábodról és az Erdei Iskolától elindulva takarítják a környéket a felhíváshoz csatlakozók. Közben természetesen a somogyi erdő különlegességeiről is hallhatnak tájékoztatást.

A március 27., szerda, 9 órakor kezdődő túra útvonala: Lábodi Terepjáró kereskedés-Lábodi szőlők-Vörös tölgyes-árkok -Mike iránya-Várdomb kerület.
2024.április 6., szombat, 9 óra, Homokpusztai lejáró-Homokpuszta körüli erdő.
A harmadik túra időpontja: 2024. április 22., hétfő. Ezen a napon, délután, egy órakor lesz az indulás a Sziágyi Erdészeti Erdei Iskolától, és az iskola környékét, valamint a Sziágy kerületet járják körbe.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!