Útmutató Zrínyi lakomákhoz

Szakácskönyvet jelentetett meg a Tenkes Csárda a Zrínyi korából származó ételek receptjeiből.
 

A kiadvány egy közös, határon átnyúló projekt keretében készülhetett el, melynek célja a turisztikai piac bővítése. Erre a Tenkes Csárda a horvát Malo Selo (Buje) étteremmel közösen pályázott. Az elnyert támogatásnak köszönhetően egy Zrínyi korabeli ételeket összegyűjtő szakácsköny készült, melyben egy csokorba szedték az Ormánság legkedvesebb receptjeit, visszanyúlva egészen Csáktornyáig, az első magyar receptkönyv elemeit felhasználva, fűszerezve némi Csárda történettel, elhivatottsággal, és szakma iránti szenvedéllyel.
Fotó:pinterest.com

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!