Ünnepelt Kaposvár

Január 23-a, Kaposvár város napja. 1873-ban ugyanis ezen a napon lett Kaposvár rendezett tanácsú város. Kaposvár képviselőtestülete a Szivárvány Kultúrpalotában tartotta ünnepi közgyűlését, ahol a polgármester, Szita Károly az évszázad fejlesztési programjáról szólva azt mondta: a következő években a kaposváriak közössége ismét nagyot léphet előre. A tervezett beruházások ugyanis lehetővé teszik majd, hogy mindenki jobban és komfortosabban éljen, mint korábban. Az ünnepi közgyűlésen több rangos városi elismerést is kiosztottak:

 

Magas szintű, példaértékű, több évtizedes jegyzői és közéleti tevékenységéért, amellyel hozzájárult Kaposvár hírnevének öregbítéséhez, Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlése „Kaposvár Város Díszpolgára” kitüntetést adományoz dr. Kéki Zoltán címzetes főjegyzőnek.

„Kaposvár Városért” kitüntetésben részesültek:

A zenekultúra népszerűsítéséért, a város és a honvédség közötti kapcsolatok ápolásáért Kaposvár Helyőrségi Zenekar, Csikvár Gábor művelődésszervező, menedzser, népzenei előadóművész, aki oktatói tevékenységével hazánkban és határainkon túl is öregbíti városunk hírnevét, továbbá  léleképítő és közösségszervező munkásságáért dr. Fábry Kornél atya és jogászi, közéleti és karitatív munkájáért dr. Sárközy Eszter ügyvéd.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!