Tűzesetek hétvégéje

Lángoló járművek, kigyulladt szeméthalom és szabadtéri tűz miatt kérték a somogyi tűzoltók segítségét a hétvége folyamán.
 

Péntek este az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Balatonendrédnél gyulladt ki egy kisteherautó. A hűtőgépek szállító járműben ketten utaztak, a tűz észlelésekor lehúzódtak és időben kiszálltak a gépjárműből. Szombaton este Fonyód közelében gyulladt ki egy személygépkocsi az M7-es autópályán, a Budapest felé vezető oldalon. A jármű utasai itt sem sérültek meg.  A 67-es út mellett, Mernye és Mernyeszentmiklós között mintegy 20 négyzetméteres területen, másfél méter magasra összehordott gumik égtek.
Kaposvár Honvéd utcájában egy szelektív hulladékgyűjtőben keletkezett tűz. A lomtalanítás miatt kihelyezett bútorok is lángra kaptak a szemétgyűjtő mellett. A tűz közvetlen közelében egy személyautó is parkolt, ami kismértékben sérült. Balatonszemesen kis területen égett az összehordott növényi hulladék, s a közeli nádast veszélyeztette. A kiérkező egységek minden esetben sikeresen eloltották a tüzet.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Barcsi Krónika 2020. május 25.

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!