Több szakaszon használható már a 67-es új pályája

Egyre hosszabb szakaszon használhatják az autósok az R67-es gyorsforgalmi úton az új aszfaltot, az ideális időjárásnak köszönhetően jó ütemben halad a 2x2 sávos út építése a Strabag Építő Kft., a Strabag AG és a Soltút Kft. közös kivitelezésében.
 

Kevesebb, mint másfél éve tették le az R67-es gyorsút M7-es autópálya és Kaposvár közötti 33,2 kilométer hosszú első szakaszának alapkövét, mely a látrányi és a kaposfüredi elkerülőket köti majd össze. A 65,7 milliárdos forintos projektben új nyomvonalon kerüli el a pálya a térség településeit (Látrány és Kaposfüred mellett Somogyaszalót, Mernyét, Mernyeszentmiklóst, Vadépusztát és Somogybabodot is) - írja a Magyarépítők.hu.
Több szakasz már teljesen vagy részlegesen használható. pl. Somogyaszaló és Somogybabod között már több szakaszon ráterelték a forgalmat az új aszfaltra.
Ahol már elkészültek a 2x2 sávos út jobb oldali sávjai, ott már végig az új sávokban haladhat a forgalom, ideiglenes forgalmi rend bevezetése mellett. Ezzel párhuzamosan elkezdődött a bal oldali pálya kivitelezése. A Somogybabod és Vadépuszta közötti szakaszon már végig az új utat használhatják a közlekedők, de részlegesen már a Vadépusztától Mernyeszentmiklósig vezető szakasz is elkészült, várhatóan május második felében Babodtól már egészen Mernyeszentmiklósig lehet az új aszfalton közlekedni.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!