Sorban mondják le a március 15-i megemlékezéseket

Elmarad a március 15-i megemlékezés Kaposváron, Pécsett és Zalaegerszegen is. Mindenhol az operatív törzs véleményére hallgattak, olvasható az MTI hírei között.
 

A kaposváriak védelmében nem tartja meg a hagyományos március 15-i, Széchenyi- és Kossuth téri ünnepségét Kaposvár Önkormányzata, de a polgármesteri koszorúzást nem mondja le Szita Károly - áll a polgármesteri hivatal közleményében. Kaposvár fő útvonalait ugyanúgy zászló fogja díszíteni a nemzeti ünnepen és a Kossuth téri zászlófelvonás sem marad el.
A közösség biztonsága és egészsége a legfontosabb, ezért Zalaegerszegen is elmarad a március 15-i városi ünnepség - áll  Balaicz Zoltán polgármester közleményében. Zalaegerszegen eddig nincsen koronavírussal fertőzött beteg.
A pécsi közleményben azt írják, nem tartják meg Pécsett a március 15-ére meghirdetett ünnepséget és ugyanezen okból az aznapi díszhangversenyt is lemondják. A koronavírus terjedésével összhangban az ország mind több pontján hoznak meg hasonló intézkedéseket, úgy gondoljuk, hogy a mostani helyzetben ez a helyes döntés, írják közleményükben, melyben a pécsi polgárok megértését is kérik.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!