Somogyi értékek diákszemmel

Érték - követő, kutató és bemutató pályázat vár a középiskolásokra. vagyis most minden diáknak alkalma nyílik arra, hogy egy általa nagyra értékelt dolgot megmutasson a nagyközönség előtt. Ráadásul még díjazzák is a legjobbakat. 3. helyezett 25.000.-Ft értékű ajándékban részesül, 2. helyezett 50.000.- Ft értékű ajándékban részesül, 1. helyezett 100.000.-Ft értékű ajándékban részesül, továbbá az általa javasolt értéket a Somogy Vármegyei Értéktár Bizottság elnöke felvállalja, hogy javasolja a Vármegyei értéktárba való felvételre. 
 

A Somogy Vármegyei Értéktár Bizottság pályázatot hirdet középiskolás diákoknak a vármegyei értékek és hagyományok felkutatása és bemutatása témában. A felhívás célja: Somogy vármegyében található a vármegye számára kiemelkedő jelentőséggel bíró értékek feltárása és bemutatása a Somogy Vármegyei Önkormányzat honlapján a http://www.som-onkorm.hu/felhivasok.html menüpont alatt található kiírás szerint a mellékletek figyelembe vételével.
A felhívás mellékletében olvashatók az értékkategóriák, és a Somogy Vármegyei Értéktárban már szereplő értékek listája is.
A tájékoztató szerint bármely, somogyi lakcímmel rendelkező középiskolás pályázhat, az általa választott érték írásos bemutatásával, a róla készült három fotó csatolásával, no és a pályázat mellékleteinek kitöltésével. A javaslatot e-mailben kell beküldeni a Somogy Vármegyei Értéktár Bizottság titkárának a kardos.kata@somogy.hu e-mail címre. A benyújtási határidő: 2024. április 30.

A benyújtott pályázatokat a Somogy Vármegyei Értéktár Bizottság bírálja el májusban tartandó ülésén. Az ülést követően a pályázókat e-mailben értesítik a döntésről, legkésőbb 2024. május 15. péntekig. 

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!