Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság összehangolt akciója a Balaton déli partján

Több mint száz szabálysértővel szemben léptek fel a somogyi rendőrök kedden, civil autós és drónos ellenőrzés zajlott a biztonságosabb közlekedésért. A szabályszegők hatékonyabb kiszűrése érdekében a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti szakemberei 2021. december 15-én a Siófoki Rendőrkapitányság illetékességi területének forgalmát ellenőrizték.

Az akció célja a többi közlekedőt veszélybe sodró, illetve hátrányba hozó szabálytalanságokat elkövető autósok forgalomból történő kiszűrése volt. A rendőröknek többek között tilos jelzésen áthaladás, záróvonal átlépés, sebességtúllépés, vezetés közben kézben tartott mobiltelefonozás, valamint biztonsági öv használatának elmulasztása miatt összesen 107 esetben kellett intézkedniük. Az ellenőrzést nyolc civil gépkocsi, tizenegy járőrautó és egy drón segítette.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a közlekedésben résztvevőket, hogy mindig tartsák be a közúti szabályokat, ne sodorják veszélybe magukat és a többi közlekedőt. Azért, hogy mindenki hazaérjen, a felhívás mellé megyeszerte tervez további forgalom-ellenőrzést a megyei rendőr főkapitányság.
Fotó:autosvilag.com

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Terasz – DDRF Symphonic Band

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!