A rock és a techno dominál a hétvégi pécsi bulikban

A hosszú hétvégén ismét színes lesz a paletta, sok fellépős fesztiválok és minőségi klubbulik is a terítéken lesznek Pécsett.
 

Már tegnap este, az ikonikusnak számító Kubalibre koncertjével elindult a particunami, a Nappaliban. Pénteken ebbe a klubba a legendás Balaton zenekar érkezik. Az, hogy a 2000-es évek második évtizedében az együttes még létezik és rendszeresen koncertezik, önmagában is jelzi, hogy a körülötte kialakult kultusz nem vesztett erejéből.
A Kodály Központban a nemzeti ünnep estéjén egy világsztár gitáros érkezik. Al Di Meola a briliáns, virtuóz multi-instrumentalista, zeneszerző és rendező, akit az egyik leginkább innovatív zenészként és élő legendaként tartanak számon. Legújabb stúdióalbuma néhány hete jelent meg, így igazi unikális produkció várható tőle.
A Pécsi Estben sem múlhat el buli nélkül a hétvége, a pénteki koncertért a Rómeó Vérzik és a Junkies felel, így a rocktorkok sem maradnak szomjasak. Az Expo Centerben pedig szombaton, a II. Pécsi Retro Fesztivált rendezik, olyan fellépőkkel, mint a Kozmix, a Fiesta, Krisz Rudi, a Groovehouse vagy épp a Desperado.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!