Rajzkiállítással is emlékeznek Berzsenyire Kaposváron

A Berzsenyi-évhez, a kaposvári nagyrendezvényekhez kapcsolódó kiemelt rendezvényekre, és számos más önálló eseményére is várja az érdeklődőket idén a Berzsenyi Dániel Irodalmi és Művészeti Társaság, amelynek közgyűlése hétvégén elfogadta tavalyi beszámolóját, és a következő hónapok programtervét. 

Kiemelték: május 6. és 7. között kerül sor a Berzsenyi Helikon Napok Konferenciára Keszthelyen, augusztus 1. és 6. között a középiskolás irodalmi táborra Niklán. A kaposvári székhelyű társaság minden évben csatlakozik a város nagyrendezvényeihez, az idei Rippl-Rónai Fesztivál keretében május végén egyik szervezője lesz Takáts Gyula Kossuth-díjas költő ötven rajzából álló kiállításnak - jegyezték meg. Kitértek rá, a szervezet ez év második felében mintegy tucatnyi programot tervez Kaposváron, Tabon és Fonyódon. Ezek között irodalmi teadélutánok és estek éppúgy vannak, mint koncertek, vagy kiállítások.

A társaság ismertsége és népszerűsége nő, a legnépszerűbb közösségi portálon egyre többen kísérik figyelemmel működését, érdeklődnek programjai iránt.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!