Pécsváradi leányvásár a hétvégén

Mozgalmas lesz a hétvége Pécsváradon, hiszen október 18–20. között rendezik meg a Leányvásárt. Népzenével és népdalokkal kezdődik, néptánccal, versenyekkel és könnyűzenével folytatódik, majd musical dalokkal valamint sok-sok élménnyel zárul az idei leányvásár.

 

Persze leány vásár is lesz. A Leányvásár szépe szépségverseny résztvevői szombaton délben mutatkoznak be a művelődési központ előtt, ezután indul a szavazás. Idén először esküvőt is rendeznek, a leányvásár első ifjú párja szombaton fél háromkor kel egybe a művelődési ház előtt.
Az elmúlt évekhez hasonlóan a programokat idén is a népdaléneklési verseny indítja a Fülep Lajos Művelődési Központban péntek délelőtt tizenegy órakor, de már az este  a könnyűzenei előadóké lesz, a nagyszínpadon fellép Vastag Tomi, és Horváth Tomi is, másnap Varga Viktor, Dér Heni, Pápai Joci, és a Hooligans szórakoztatják a közönséget, vasárnap pedig musical dalokat követően Cserháti Zsuzsa emlékkoncert lesz.
A Lukács-Napi búcsúhoz kötődő programnak a két fő védjegye a gesztenye és a bor, ebből is látszik, hogy finom falatokból sem lesz hiány a rendezvényen. Külön gasztroudvart alakítanak ki, ahol frissen készülnek majd a különlegességek.
 

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!