Pécsi csapat nyerte a Közétkeztetési Szakácsversenyt

Közétkeztetésben pécsiek a nyerők, legalább is erről tanúskodik  a Közétkeztetési Szakácsversenyen 39 csapat között elért első helyezésük.
 

Február 6-án, a Sirha Budapest kiállításon rendezték a Közétkeztetési Szakácsverseny döntőjét, ahol a 12 legjobb csapatból bizonyult a legeslegjobbnak a Hungast Pécs. A Baranya megyei hírportál beszámolója szerint, a verseny tematikája ezúttal a „nyári ételek a hagyomány és a megújulás jegyében” volt. A pécsi csapat nyertes menüjében többek közt almasaláta, kakukkfüves jus és fehércsoki namelaka is szerepelt. A Nébih idén is a döntős receptekből szakácskönyvet jelentet meg, amit a weboldalukról lehet majd letölteni.
A Hungast Pécs döntős menüje:  „nílusi sügér krokett, édesköményes mézes almasaláta, zeller panna cotta, zellermajonéz” előétel, „pirított csirkemell, lecsó tartelette, snidlinges burgonyapüré, párolt zöldségek, kakukkfüves jus” főétel és „sárgabarack mousse, sable tészta, fehércsoki namelaka, maracuja gél” desszert.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!