Pályázat álláskeresők vállalkozóvá válásának támogatására

Segíti az álláskeresők vállalkozóvá válását a Somogy Megyei Kormányhivatal, legfeljebb 3 millió forinttal. A támogatásra április 10-ig jelentkezhetnek a kiírás feltételeinek megfelelő álláskeresők.
 

A Munkaerőpiaci Alapból finanszírozott pályázaton részt vehet, aki legalább  egy hónapja folyamatosan álláskeresőként nyilvántartott vagy rehabilitációs ellátásban illetve rehabilitációs járadékban részesül és vállalja önmaga foglalkoztatását – munkaviszonyon kívüli tevékenységgel minimum 3 évig.
A támogatás legfeljebb 3 millió forint összegig terjedő tőkejuttatás-támogatás. Az igényelt támogatási összeg 2 millió forintig vissza nem térítendő, a 2 millió forintot meghaladó összeg erejéig visszatérítendő formában nyújtható. A támogatási összeg egésze nem haladhatja meg az összes beruházási költség nettó értékének 80%-át.
A pályázatot a részletes pályázati egységcsomagban foglaltak szerint kell összeállítani, amely térítésmentesen vehető át a Somogy Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztályán, illetve a Somogy Megyei Kormányhivatal Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályain.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!