Oltópontok a megye több településén

Somogy megyében a kaposvári, marcali, nagyatádi és a siófoki kórházak mellett Barcson, Marcaliban és Fonyódon is bevontak egy-egy járóbeteg-ellátó intézményt az oltási kampányba, így mindenki könnyen felveheti a vakcinát.

Ma kezdődik országszerte az oltási akcióhét, az oltakozni vágyó embereket naponta várják az ország 101 kórházában és szakrendelőjében reggel 7 és este 7 óra között. Az oltóhelyek mindegyikén elérhető mind az öt Magyarországon forgalomban lévő oltóanyag, így a pfizer-vakcina, a moderna, a janssen, az astrazeneca és a sinopharm is az oltakozók rendelkezésére áll.

A KaposvárMost idézi a sajtótájékoztatón elhangzottakat. Moizs Marianna, a Kaposi Mór Oktató Kórház főigazgatója úgy nyilatkozott, hogy Somogy megyében jól kezelték a járvány eddigi hullámait, amiért köszönetét fejezte ki mindenkinek, aki ehhez hozzájárult. Kiemelte, az egészségügy felkészült a következő időszakra, ami nehéz lesz, de mindenki tudja a dolgát és a rendelkezésükre áll minden, ami szükséges az ellátáshoz. Neszményi Zsolt kormánymegbízott mindehhez hozzátette, Somogy megye felkészült az oltási akcióhétre, a kijelölt oltási helyszíneken a Somogy Megyei Kormányhivatal több mint félszáz munkatársa is segítséget nyújt majd az adminisztrációs adatok rögzítéséhez. 

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!