Nyilvános a buli epicentrum szezonnyitó dátuma

Még javában tart a farsang, és a maskarás mulatságok ideje, de a likebalaton.hu már a nyári programokból szemezget, pl. a Plázs nyitásáról.

Várhatóan május 17-én indul a siófoki éjszakai partiélet java, hiszen a Plázs ekkor nyitja újra kapuit a téli pihenő után. Erről a szórakozóhely néhány napja tett bejelentést a közösségi oldalán. A programokról és a fellépőkről egyelőre nincs információ, de a bejegyzésnél többen reményeiknek adtak hangot, hogy Rúzsa Magdi, Azahriah, valamint a Halott Pénz és Edda koncert legyen. De sokan várják a nyarat, a nagy bulikat és olyan is akadt a kommentelők között, aki a kései sötétedést várja.
A jégpálya és a strandidő között még lesz azért egy-két program. Itt van mindjárt az Orlai Produkció előadása Siófokon, a Kálmán Imre Művelődési Központban a Még egy kört mindenkinek! A hatalmas sikerű dán film alapján készült színdarab nagy beleérzéssel és humorral szembesít bennünket azzal, milyen eufóriával és milyen fájdalmakkal jár, ha az ember megpróbálja elengedni a kontrollt, akár alkoholfogyasztás terén is. Az előadás 2024. február 19-én várja a nézőket.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!