Nyílt napot tart a Kaposvári Rendőrkapitányság

Nyílt napot tart április 26-án, csütörtökön a Kaposvári Rendőrkapitányság. Az érdeklődőket reggel kilenc órától délig várják a Szent Imre utca 12-ben.
Lesz információs pont, bűnmegelőzési és vagyonvédelmi tanácsadás, KRESZ-oktatás a Kaposvári Rendőrkapitányság nyílt napján.

Az odalátogatók a rendőröktől megtudhatják, hogyan hívják elő az ujjnyomokat, és egyéb érdekes információkat is beszerezhetnek a technikusoktól. Személyesen lehet konzultálni szakemberekkel az áldozattá válás, az internet, a kábítószer és a családon belüli erőszak problémáiról, illetve a közlekedési és szabálysértési esetekről is felvilágosítást adnak. BikeSafe regisztráció is lesz a rendezvényen. A rendőség által elindított programban a regisztrációkor minden, a kerékpárra vonatkozó adatot, információt, fotót rögzítenek, mely ha esetleg ellopnák a kerékpárt vagy egyéb más bűncselekmény történne, akkor megkönnyíti a rendőrség munkáját. De a programok itt még nem érnek véget. Aki akarja bepillantást nyerhet a rendőrség épületébe, s megismerkedhet a szolgálati rendőrautókkal is. Lesz kirakó-, párkeresőjáték és színező is, és a rendőr robot sem hiányozhat a programok közül.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!