Nagy forgalomra, és adóellenőrökre számíthatnak a virágboltosok

A NAV Somogy Vármegyei Adó- és Vámigazgatóságának adóellenőrei a 10. héten 2024. március 8-án pénteken a nőnaphoz kapcsolódóan virágüzletekben, édesség- és ajándékboltokban ellenőriznek. Az ellenőrzések továbbá kiterjednek az online vásárlásokra, a kezelőszemélyzet nélküli automataberendezésekre, a jövedéki termékek ellenőrzésére, valamint a vármegyében ellenőrzésre számíthatnak az építkezéseken is. A nyugta- és számlaadást, a pénztárgépekkel kapcsolatos előírások betartását, a nyilvántartások vezetését, valamint a foglalkoztatottak bejelentésének szabályszerűségét is vizsgálják a revizorok.

 

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal baranyai munkatársai március 4. és 10. között kedden Pécsett a Király utcai és a Széchenyi téri vendéglátóhelyeket, csütörtökön, Komlón a piaci árusokat, pénteken, a nemzetközi nőnapon pedig a vármegye egész területén a virágkereskedőket ellenőrzik.
A vármegye ipari parkjaiban és nagykereskedelmi bázisain a hét bármely napján megjelenhetnek a hivatal munkatársai, ahol a dolgozók bejelentését, és a foglalkoztatás egyéb szabályainak a betartását ellenőrzik. Emellett továbbra is ellenőrzik a kezelőszemélyzet nélküli automataberendezések üzemeltetését a vármegye egész területén.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!