Megszépült a Misina tető

Kedden délelőtt szimbolikusan átadták a városnak az elkészült Misina Tetőpontot. A kívül-belül megszépült egykori Misina Étterem helyén egy többfunkciós komplexum jött létre, amely február 17-án, szombaton hivatalosan is megnyitja kapuit a pécsiek előtt a Misina Családi nappal, írta a pecsma.hu.
 

Péterffy Attila, Pécs polgármestere is kiemelte a Misina Tetőpont ünnepélyes átadóján, hogy a TV-torony és környéke egy ikonikus helyszín a város számára. Érkezők, távozók egyaránt ezt a képet látják, és a kirándulók is gyakran ejtik útjukba, most már majd egyre gyakrabban és egyre többen.
A lap úgy fogalmaz, sokszáz javaslatból választottak ki azt a hármat a szakemberek, amiről aztán az itt élő polgárok szavazhattak. Közel húszezren voksoltak, és két koncepció is rendkívül népszerű volt. Ezét is született az a döntés, hogy a „Családi Misina” és az „Aktív Misina” koncepciókat összevonva tervezik meg az új komplexumot, ezért lett az most átadott terület neve Misina Tetőpont Családi és Mozgástér. A régi Misina Étterem romos épületének felmérése után indulhatott a munka, aminek a végeredményét már az elmúlt hetekben is szemügyre vehették a fellátogató pécsiek, hiszen a kivitelező már decemberben, határidőre elkészült a felújítással. Amit most láthatunk, az egy modern, az aktív és passzív kikapcsolódást kedvelők számára egyaránt alternatívát kínáló létesítmény.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!