Még a vízimentők is részt vettek a jótékonysági felvonuláson Balatonlellén

Negyven jármű, motor, személy- és tehergépkocsi, munkagépek, sőt még hajó is részt vett a IV. Traktoros Karácsonyi Jótékonysági Felvonuláson Balatonlellén, a hagyományos december 27-i jótékonysági rendezvényen. Női traktoros, és vízimentő is szerepet kapott a 2023-as felvonuláson, melyre Balatonlelléről,

Balatonboglárról, Somogybabodról, Somogyvárról, Öreglakról, Somogyfajszról, Pusztakovácsiból, Fonyódról, Buzsákról, Somogytúrról, sőt még Szulokból is érkezett gépjármű. A nézelődők és érdeklődők között pedig volt, aki 220 km –t tett meg, hogy láthassa élőben a felvonulást.
A rendezőktől kapott információk szerint, a nevezési díjak és a kilátogatók segítségével az idei évben a Boglárka Gyermekotthont támogatja a Dél Balatoni 4x4 Terepjárós Egyesület, tervek között légkondicionáló berendezés felszerelése és gyermekellátást segítő eszközök beszerzése szerepel.
Az egyesület elnöke, Szabó Lajos, azt is elárulta, hogy tavaly a balatonlellei Gyermekmentési Pont kapott tőlük 150 ezer Ft támogatást, de segítőiknek is köszönetet mondanak minden évben, sőt, a mentősöknek, tűzoltóknak, polgárőröknek és rendőröknek is megköszönték az egész éves munkájukat.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Ének, zene, tánc, grafika és kézművesség egy helyen

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!