Még nemzetközibb és színesebb lesz a Kaposvári Egyetem

A Kaposvári Egyetem mindent megtesz annak érdekében, hogy tovább növelje a nemzetközi hallgatók számát – mondta a sajtótájékoztatón Prof. Dr. Kovács Melinda, a Kaposvári Egyetem rektora.

A Kaposvári Egyetem nemzetközivé válásának mérföldköve a Stipendium Hungaricum Ösztöndíj Program

– fogalmazott Prof. Dr. Kovács Melinda. A rektor kiemelte: az egyetem áttekinti képzéseit annak érdekében, hogy további szakok indulhassanak idegen nyelven. Hozzátette, hogy az egyetem méretének és kiváló adottságainak köszönhetően családias és támogató környezetet tud biztosítani. Büszkék arra, hogy minden hallgató számára kollégiumi elhelyezést tudnak biztosítani a campuson.

A 2019/2020-as tanévben 23 ország képviseletében 52 ösztöndíjas hallgató folytat tanulmányokat az Agrár- és Környezettudományi, valamint a Gazdaságtudományi Karon alap-, mester- és doktori képzések keretében. A Kaposvári Egyetem stratégiai célja, hogy tovább növelje a nemzetközi hallgatók létszámát, az itt tanuló külföldi hallgatók részére pedig, hogy a magas minőségű oktatás mellett minél harmónikusabbá és könnyebbé tegye a beilleszkedést az egyetemi és helyi közösségbe – írja a kaposvarmost.hu.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!