Másfélszeresre nőtt karácsonyi adakozás az Ökumenikus Segélyszervezetnél

Ökumenikus Segélyszervezet, és annak stratégiai partnere a Tesco közös nyilatkozatot adott ki az Adventi adománygyűjtés sikeréről. Mint írták, újabb 85 millió forinttal támogatta az ország legnagyobb adománygyűjtő csapata a segélyszervezet egész éves, rászorulókat segítő munkáját.
 

A vásárlók a kampány során összesen több mint 330.000 darab kupont vettek az áruházlánc üzleteiben és online, amely több mint 82 millió forint támogatást jelent a rászorulók javára. Az összeg sorrendben a harmadik legnagyobb a kiskereskedelmi vállalat és a segélyszervezet együttműködésének kezdete óta, és több mint 40 százalékkal szárnyalja túl a 2022-es eredményt. A Tesco ezt egészítette ki 85 millió forintra, ezzel is támogatva a jótékonysági szervezet szociális és esélyteremtő programjait.

Gáncs Kristóf, az Ökumenikus Segélyszervezet kommunikációs igazgatója kifejtette: „Igazi meglepetés, vagy ha úgy tetszik karácsonyi ajándék volt számunkra, hogy éppen most, egy nem könnyű gazdasági helyzetben döntött rekordot az immár hagyományos Tesco adománykuponos gyűjtés. Ezúton is köszönjük a vásárlók segítőkészségét, akik meghallották az üzenetünket, hogy éppen ilyenkor, a nehezebb időkben van legnagyobb szükség az összefogásra, a szolidaritásra.” 

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!