Május 10-től nyit az egyetemi könyvtár és tudásközpont

A védelmi intézkedések lépcsőzetes feloldásának harmadik fokozatára tekintettel a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedéseket szabályozó kormányrendeletek módosítása alapján a Pécsi Tudományegyetem Egyetemi Könyvtár és Tudásközpont teljes hálózatának könyvtárai 2021. május 10-től ismét megnyílik, a vonatkozó rendelkezések értelmében könyvtár csak érvényes védettségi igazolvánnyal látogatható – tájékoztat az egyetem. 

    Fontos információk:

    • Az olvasói terek csak védettségi igazolvány és a személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány felmutatásával használhatóak. 
    • A belépésre jogosultak a hatályos könyvtárhasználati szabályzat szerint szabadon használhatják az egyetemi könyvtár valamennyi szolgáltatását. 
    • A belépésre jogosultak számára a könyvtár tereiben az orrot és szájat eltakaró maszkviselés, a 1.5 méteres védőtávolság megtartása, valamint a kézfertőtlenítés ajánlott.
    • Intézményt kizárólag tünetmentesen látogathatják az olvasók.

    Védettségi igazolvány nélkül is lehetőség lesz kölcsönzésre, a könyvcsomag kölcsönzési szolgáltatással, amelyet beiratkozott olvasók vehetnek igénybe.

    Fotó: PTE

    Műsorajánló

    Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

    Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

    Képújság

    Legfrissebb hirdetéseink!