Május 10-től nyit az egyetemi könyvtár és tudásközpont

A védelmi intézkedések lépcsőzetes feloldásának harmadik fokozatára tekintettel a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedéseket szabályozó kormányrendeletek módosítása alapján a Pécsi Tudományegyetem Egyetemi Könyvtár és Tudásközpont teljes hálózatának könyvtárai 2021. május 10-től ismét megnyílik, a vonatkozó rendelkezések értelmében könyvtár csak érvényes védettségi igazolvánnyal látogatható – tájékoztat az egyetem. 

  Fontos információk:

  • Az olvasói terek csak védettségi igazolvány és a személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány felmutatásával használhatóak. 
  • A belépésre jogosultak a hatályos könyvtárhasználati szabályzat szerint szabadon használhatják az egyetemi könyvtár valamennyi szolgáltatását. 
  • A belépésre jogosultak számára a könyvtár tereiben az orrot és szájat eltakaró maszkviselés, a 1.5 méteres védőtávolság megtartása, valamint a kézfertőtlenítés ajánlott.
  • Intézményt kizárólag tünetmentesen látogathatják az olvasók.

  Védettségi igazolvány nélkül is lehetőség lesz kölcsönzésre, a könyvcsomag kölcsönzési szolgáltatással, amelyet beiratkozott olvasók vehetnek igénybe.

  Fotó: PTE

  Műsorajánló

  Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

  Terasz – DDRF Symphonic Band

  Képújság

  Legfrissebb hirdetéseink!