Macaron nap Pécsett

Tegnap ünnepelhettek a francia süti, a macaron szerelmesei. Idén hetedik alkalommal rendezték meg Magyarországon a nemzetközi Macaron Napot, melynek során, március 20-án Pécsen is több cukrászdában várták az édesszájúakat, hatalmas választékkal, izgalmas új ízkombinációkkal és számos kedvezménnyel.
 

A macaron, a színes, édes és trendi francia sütemény mára az egyik legjellegzetesebb cukrásztermék lett, és hatalmas népszerűségnek örvend szerte a világon. A süti kívül roppanós, belül puha, a két tésztakorong közé általában valamilyen édes vagy akár sós krém kerül. Fő alapanyaga a mandulaliszt, a porcukor és tojásfehérje, de számos más verzióban is elkészíthető. A napot Párizsban és New Yorkban már több, mint 10 éve tartják meg, 2012 óta pedig már hazánkban is egyre többen vesznek részt rajta.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!