Letekerték a Giro d'Italia kaposvári szakaszát

Másfél hét múlva a megyeszékhelyre ér a világ egyik legrangosabb országúti kerékpáros körversenye. Kedden, 40 nappal a rendezvény előtt, végig tekerték az érdeklődők a kaposvári útvonalat.

 A keddi rendezvényen Kaposvár alpolgármestere, Dér Tamás azt mondta: a következő hetekben több városi program is a Giro d'Italia-hoz kapcsolódik majd. A somogyi megyeszékhelynek ugyanis eltökélt célja, hogy 2030-ra az ország egyik legegészségesebb települése legyen, ehhez pedig a rendszeres mozgás, például a kerékpározás elengedhetetlen, írta a kapos.hu.
A KaposvárMost úgy fogalmaz, Visszaszámláló berendezést helyeztek ki a Kossuth térre, mely azt jelzi, hogy hány nap van még hátra az egyik legnagyobb bicikliverseny kaposvári rajtjáig. A következő napokban minden délután fél egykor egy kisebb "ünnepséget" rendeznek a Kossuth téren, ahol kihúznak egy szalagot, és levágják a visszaszámlálóból. A Giro d'Italia harmadik szakasza május 8-án indul majd Kaposvárról, és Nagykanizsán, Badacsonyon, valamint Tihanyon át Balatonfüredig teker majd a mezőny. A versenyzők 201 kilométert tesznek meg ezen a szakaszon. 

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

"Boldog vagyok, de egyedül nem BOLDOGulok"- szakszolgálati hét a barcsi tagintézményben

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!