Leporolták Cserháti Zsuzsa legjobb dalait

„Mennyit ér egy nő?” – címmel rendeztek Cserháti Zsuzsa emlékestet a PTE dr. Romhányi György Aulájában, vagy ahogy beépült a köztudatba: a POTE Aulában.
Mohácsi és pécsváradi zenészek immár a második legendás hazai énekes dalaival álltak elő, Máté Péter-programjuk ugyanis az egész régiót nagy sikerrel járta be, most pedig Cserháti Zsuzsa olyan közkedvelt számaival jelentkeztek, mint a Hamu és gyémánt, vagy a Száguldás, Porsche, szerelem.

„Ha én szeretek valakit, akkor mindent szeretek, ami hozzá kötődik” – nyilatkozta egyszer Cserháti Zsuzsa. Az már nyílt titok, hogy a szerelem végigkísérte egész életét, s végül az igaz szeretetet a családjától, a zenétől kapta meg. Ízig-vérig „Nő” volt, és büszkén vállalta is ezt a szerepet minden helyzetben. Mindemellett bizonyosan ő is feltette magának néhányszor a kérdést: „Mennyit ér egy nő?” A Mohácsi Zenészek Baráti Köre másfél órás nagykoncert keretében most erre adott választ. Április 18-án a Cserháti Zsuzsa emlékesten a gyönyörű dallamokat két énekesnő, Szujó Szabina és Apaceller-Czigola Orsolya adta vissza, felidézve a jellegzetesen erős, rekedtes hangú énekesnő hangzásvilágát.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!