Középiskolás közlekedési kupa megyei forduló

Kerékpár, segédmotor-kerékpár és személygépkocsi kategóriában versenyeztek a diákok. A legjobb somogyi középiskolások az országos döntőn képviselik majd a megyét.
 

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság - Somogy Megyei Balesetmegelőzési Bizottság a fiatalok helyes közlekedésre nevelése céljából Középiskolás Közlekedésbiztonsági Kupa elnevezéssel vetélkedőt hirdetett a középfokú oktatási intézmények tanulói részére. A vetélkedő célja az érintett korosztály közlekedési ismereteinek bővítése, balesetmentes közlekedésük elősegítése volt.
A 2019. március 21-én Kaposváron kerékpár, segédmotor-kerékpár és személygépkocsi kategóriában megrendezett megyei versenyen járműkategóriánként KRESZ tesztlap és egészségügyi elméleti tesztlap kitöltésére, illetve gyakorlati ügyességi feladatok megoldására került sor. A megmérettetésen a Magyar Vöröskereszt Somogy Megyei Szervezete az újraélesztés helyes technikájára is oktatta a résztvevőket. Az országos döntő Budapesten 2019. április 16-18. között lesz, melyen a három kategória első helyezettjei képviselik a megyét.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!