Korlátozott lesz az ünnepi díszkivilágítás Siófokon

Az idei évben tekintettel az önkormányzatokat nagymértékben sújtó rezsiköltség emelkedésre, a költséghatékonyság elvét figyelembe véve, a városvezetés döntése értelmében az ünnepi díszkivilágítás is korlátozva lesz Siófokon. 

December 16-tól január 2-ig kizárólag a Fő téren, illetve a Fő utcán a Sió és Széchenyi utcák közötti területen lesznek ünnepi fények és díszek, az egyes városrészekben egy-egy feldíszített és kivilágított fenyő áll majd az adventi időszak utolsó két hetében.

Ez az intézkedés az önkormányzatnak mintegy 15,5 milliós megtakarítást jelent – írja a település weboldala. Siófok városa az ünnepi időszakot ezek mellet is szeretné meghitté és varázslatossá tenni a lakosok és az ide látogatók számára. A város Téli Varázs programsorozattal várja vendégeit az adventi időszakban, ünnepváró koncertek, karácsonyi meseerdő és körhinta, karácsonyi kisvonat, forró téli csemegék, elbűvölő gyermekprogramok és varázslatos hangulat készülődik a Víztorony körül. Az ünnepvárás minden napjára jut Siófokon élmény kicsiknek, nagyoknak egyaránt.

Fotó: www.siofok.hu

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Terasz – DDNP mit hozott a magas víz és 2024

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!