Keresik a megye női példaképét

Hagyományteremtő szándékkal, de az idén első ízben írták ki „Az év női példaképe Somogy megyében” pályázatot, mellyel szeretnék felhívni a figyelmet minden olyan nőre, aki nap mint nap egyensúlyoz a sok-sok feladata között. A kaposvar.imami honlapon a megye minden nőjére voksolhatunk.

Olyan hétköznapi nők jelentkezését várják 2022. február 22-ig, akik a munkában és a családi életben is szépen helytállnak és azt is megosztják a közönséggel, hogyan tudják összeegyeztetni a különböző szerepeiket, ezzel erőt adva másoknak és inspirálva nőtársaikat.

Nincs életkori megkötés, a jelöltek az alkalmazotti, vagy vállalkozói szférából is érkezhetnek és az sem feltétel, hogy vezetői pozíciót töltsenek be. A hangsúly az egyensúlyon van, amit munka és család mellett nem könnyű megteremteni. Akinek van olyan családtagja, munkatársa, vagy ismerőse, akit szívesen jelölne erre a díjra még megteheti. A szervezők felveszik a kapcsolatot a jelöltekkel, akik a jelölés elfogadása esetén nevezhetnek a pályázatra. A zsűri és a közönség közösen választja meg az év Somogy megyei női példaképét. Az összes benyújtott - és a pályázati kiírásnak megfelelő - pályaművet zsűri bírálja el. A döntőbe juttatott öt pályázóra 2022. február 25-től március 5-ig a közönség szavazhat, így végső soron a közönség dönti el, hogy ki lesz 2022-ben Somogy megyében az év női példaképe.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!