Kaposváron is megrendezik a Futball Éjszakáját

Számos magyar élvonalbeli és másodosztályú klub, köztük a Kaposvári Rákóczi FC is csatlakozott az idén első alkalommal, de hagyományteremtő céllal elindított Futball Éjszakája elnevezésű rendezvénysorozathoz. A stadiontúrán mindenki beléphet abba az öltözőbe, melyben a felnőtt keret játékosai készülnek fel a mérkőzésekre.

A létesítmény körbejárása során a szurkolók elmerülhetnek egy kicsit a nem is oly távoli múltban, amikor még a vendég öltözőben a Ferencváros, az Újpest, a Debrecen, a Budapest Honvéd és Videoton sztárjai készültek az NB I-es mérkőzésekre.
Waltner Róbert, a zöld-fehérek vezetőedzője és ifj. Petrók Viktor, a csapat másodedzője bemutató edzést tart majd a játékosoknak a stadionban, melybe bekapcsolódhatnak a vállalkozó kedvű érdeklődők is. Pogacsics Krisztián, Slakta Balázs és Bonnyai Márk áll majd a gólvonalra a tizenegyeslövéseknél. A másik labdás program pedig a célbarúgó-verseny, ahol különböző ügyességi feladatokban kell legyőzni a Rákóczi-bajnokát, Balázs Józsefet, szeptember 7-én, pénteken 15 órától.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!