A kaposvári kórházban változott a betegellátás rendje

Tájékoztatót adott ki a Kaposi Mór Oktató Kórház, a koronavírus járvány miatt a betegek folyamatos ellátásának biztosítása érdekében, az Emberi Erőforrások Minisztere egyedi utasítása szerint életbe léptetett megváltozott betegellátásról.

 

2020. november 9-től valamennyi közfinanszírozott aktív fekvőbeteg-ellátást nyújtó egészségügyi intézmény köteles kórházi ellátást igénylő középsúlyos és súlyos COVID-19 fertőzött, valamint gyanús betegeket ellátni, és további intézkedésig az azonnali ellátást nem igénylő beavatkozásokat el kell halasztani. Továbbra is kötelező elvégezni a sürgős szükség körébe tartozó ellátásokat, az onkológiai ellátások teljes körét, a kardiológiai ellátásokat, valamint az asszisztált reprodukciós ellátásokat. A Kaposi Mór Oktató Kórház továbbra is folyamatosan végzi ezen ellátásokat, visszaállt a telefonos szakorvosi konzultáció, az orvosok fél négyig hívhatók, a 82/501-300 /1611, konzultációs szám pedig folyamatosan.
Bejárat a Németh István fasor felől, a mozgásukban korlátozott betegek kizárólag a Tallián Gyula utcai porta felől hajthatnak be gépjárművel.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!