Jól dolgoztak a bűnvadászok: három körözött férfit fogtak el

A somogyi rendőrök három körözött férfit is kézre kerítettek.

 

A siófoki körzeti megbízottak 2020. január 31-re virradó éjjel egy Ságvár és Som között közlekedő személyautót ellenőriztek. Megállapították, hogy a jármű egyik utasa ellen a Siófoki Rendőrkapitányság szabálysértési elzárás végrehajtása miatt körözést bocsátott ki. A rendőrök a 23 éves értényi férfit elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, majd a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájára vitték.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság Mélységi Ellenőrzési és Közterület Támogató Osztályának járőrei napközben, kora délután ellenőriztek egy kisbajomi lakost. Megállapították, hogy a 41 éves férfivel szemben a Kaposvári Törvényszék Büntetés-Végrehajtási Csoportja kábítószer birtoklása miatt elfogató parancsot adott ki. A rendőrök a férfit elfogták és előállították a Nagyatádi Rendőrkapitányságra, ahonnan a Somogy Megyei Büntetés-Végrehajtási Intézetbe vitték.

Nem sokkal később pedig a balatonkeresztúri körzeti megbízottak ellenőriztek egy helyi lakost Somogyszentpálon. Megállapították, hogy a 39 éves férfi körözését a Kaposvári Törvényszék Büntetés-Végrehajtási Csoportja zaklatás miatt rendelte el. Az egyenruhások a férfit elfogták és előállították a Marcali Rendőrkapitányságra, ahonnan a Somogy Megyei Büntetés-Végrehajtási Intézetbe vitték.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!