Ismét útlezárások lesznek a Zselicben

2022. január 6., 7. és 8. napján a SEFAG Zrt. Zselici Erdészete kezelésébe tartozó egyes erdőterületeken intenzív vadászat folyik, ezért útlezárásokra kerül sor. A biztonságra tekintettel és az eredményes vadásztatás érdekében a cég kéri, hogy a jelölt időszakban ne tartózkodjanak az érintett erdőterületeiken, még gyűjtési engedély, illetve ideiglenes úthasználati-, és területhasználati engedély birtokában se!

Lezárásra a következők szerint kerül sor:

Január 6. csütörtök:
08.00-13.00-ig: Bőszénfai Szarvasfarm és Enyezd között az alsó aszfalt út
13.00-16.00-ig: A 67es útról bevezető lehajtótól a Zselici Csillagpark Csillagvizsgálójáig az aszfaltos bevezető út (a Ropolyi pihenőhely és Dugás-kút környéke, illetve a turista útvonalak sem látogathatók. A Hotel Kardosfa Szenna felől közelíthető meg)

Január 7. péntek:
08.00-13.00-ig: a 67-es útról bevezető lehajtótól a Ropolyi pihenőhelyig (A Ropolyi pihenőhely, a Csillagvizsgáló és a Hotel Kardosfa Szenna felől közelíthető meg)
13.00-16.00-ig: Visnyeszéplak és Enyezd között az aszfalt út

Január 8. szombat:
08.00-13.00-ig: A Ropolyi szolgálati lakástól a Zselici Csillagvizsgáló és Hotel Kardosfa közötti betonút. 
(A Ropolyi pihenőhely és a Dugás-kút, valamint a környező túraútvonalak sem látogathatók) 
13.00-16.00: Hotel Kardosfa – Visnyeszéplak – Enyezd - Csillagvizsgáló útvonal. (A Csillagvizsgálótól a Hotel Kardosfa felé Visnyeszéplakra vezető, majd onnét Enyezdig vezető aszfalt út.)

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!