Hosszú hétvége változó menetrendekkel

Az ünnep miatt változik a vonatok és a Volánbusz járatainak közlekedési rendje. Várhatóan sokan kelnek útra, ezért érdemes minél előbb elővételben megváltani a menetjegyeket.

A vonatok október 22-én, az ünnepnapi, 23-án a vasárnapi, 24-én már a munkanapi menetrend szerint közlekednek. A Volánbusz járatai 22-én, munkaszüneti napon, 23-án a hét első tanítási és munkanapját megelőző munkaszüneti napon, 24-én a hét első tanítási és munkanapján érvényes menetrend szerint közlekednek. A kihasználtabb reggeli és délutáni InterCity vonatok szerelvényei a többi hétvégén megszokottnál nagyobb kapacitással, plusz kocsikkal közlekednek. Az Elvira menetrendi keresőben nyomon követhető egy vonat ülőhely-foglaltsága a helyjegy-eladások alapján, így az utasok kiválaszthatják a nekik megfelelő, még szabad ülőhellyel rendelkező helyjegyes vonatokat.
Az eddigi tapasztalatok alapján a Budapest–Keszthely viszonylatú Balaton InterCity-k 1-2 többletkocsival közlekednek, a Budapest-Pécs viszonylatú Mecsek InterCity vonatokhoz 2-3 kocsival kapcsolnak többet.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Terasz – DDNP mit hozott a magas víz és 2024

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!