Hétvégi tűzoltói beavatkozások

Tizenöt esetben volt szükség a somogyi tűzoltók beavatkozására a hétvégén. Két tűzesethez és tizenhárom műszaki mentéshez riasztották az egységeket.

Árokba hajtott és az oldalára borult egy személyautó péntek reggel, Homokszentgyörgynél. A gépkocsi sofőrje a tűzoltók kiérkezése előtt kiszállt a járműből, az eset során nem sérült meg. A barcsi hivatásos tűzoltók áramtalanították az autót, majd kerekeire állították azt, tájékoztatott a somogyi igazgatóság. A hétvégi összesítésben szerepel még megszólaló szén-monoxid-érzékelő miatti nagyatádi vonulás, karádi kéménytűz korom beizzás miatt, töröcskei karambol, ahol a járművekben utazó négy személyt kórházba szállították. Ezen kívül volt még liftelakadás Kaposváron, és Böhönye közelében egy szántóföldbe csapódó személyautó, melynek utasát a helyi tűzoltók vágták ki az összeroncsolódott járműből.

Tűz keletkezett egy épület teraszán vasárnap éjszaka Barcson is, a Jókai Mór utcában. A lakó észlelte a tüzet megkezdte az oltást, és szolgálatban lévő rendőrök segítségével értesítették a 112-t, de így is mire a tűzoltók kiértek, a lángok átterjedtek a tetőszerkezetre is és károsították az épület nyílászáróit is. Az eset során a lakó nem sérült meg.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Terasz – DDNP mit hozott a magas víz és 2024

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!