Hazai ízek és termékek a Kaposvári Egyetemen

Ötödik alkalommal rendezték meg szerdán, a Kaposvári Egyetemen a helyi termék napot. Az érdeklődők többnyire kézműves technológiával készült tejtermékek, pékáruk, lekvárok, szappanok és textiláruk közül válogathattak.

- A bemutatkozó termelők rendszeresen megjelennek a Petörke Portéka elnevezésű vásáron, azonban a téli és kora tavaszi időszakban nincs hol bemutatniuk termékeiket. Ezért döntöttünk úgy, hogy megszervezzük a helyi termékek napját, amelyre a Kaposvári Egyetem jó helyszínnek ígérkezett – monda el a kaposvarmost.hu-nak Pósa Eszter. A szennai gazdálkodók saját készítésű tejtermékeiket vitték el. A megvásárolható érlelt sajtok közül voltak olyanok, amelyek több hónappal ezelőtt készültek, ám volt olyan termékük is, amely aznap reggel.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!