Hat szabályszegő sofőrt fogtak el 24 óra alatt a somogyi rendőrök

A járművezetők ellen eljárás indult, ketten pedig őrizetbe is kerültek.

Somogy megyei rendőrei az elmúlt 24 órában 3 ittas járművezetővel szemben intézkedtek, de rajtuk kívül is több jogosítvánnyal nem rendelkező, vagy eltiltott sofőrt igazoltattak.
A kadarkúti körzeti megbízottak 2022. február 4-én dél körül Kaposfőn ellenőriztek egy gépkocsivezetőt, akiről megállapították, hogy soha nem rendelkezett vezetői engedéllyel. A rendőrök a 21 éves csökölyi férfit előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra, majd őrizetbe vették és a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába vitték.
Ugyanígy járt az a 23 éves segédmotoros kerékpárt vezető sofőr is, akit az egyenruhások Fonyódon igazoltattak ugyanezen a napon 17 óra körül. A helyi férfi szintén nem rendelkezett jogosítvánnyal, ezért őt is szabálysértési őrizetbe vették és a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába vitték.
A kaposvári közlekedési rendőrök ugyanebben az időben Kaposváron vontak intézkedés alá egy helyi lakost, aki szintén segédmotoros kerékpárral közlekedett. Kiderült, hogy az 55 éves sofőrt a Kaposvári Törvényszék eltiltotta a gépjárművezetéstől. Az egyenruhások a férfit előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra, ahol a járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Barcs Város Önkormányzata Képviselő Testületének 2022. április 21-i ülése

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!